uTorrent

uTorrent voor Mac

Dé lichtgewicht bestandsuitwisselaar

De gratis bestandsuitwisselaar uTorrent is een licht programma voor ongecompliceerd downloaden. De software brengt kleine stukjes van een te downloaden bestand bij elkaar, volgens het zogenaamde torrentprotocol. uTorrent beheerst deze specifieke... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Vederlicht programma

TEGEN

  • Geen downloadplanner

Excellent
9

De gratis bestandsuitwisselaar uTorrent is een licht programma voor ongecompliceerd downloaden. De software brengt kleine stukjes van een te downloaden bestand bij elkaar, volgens het zogenaamde torrentprotocol. uTorrent beheerst deze specifieke downloadtechniek perfect. De applicatie neemt weinig ruimte in en pleegt geen aanslag op de capaciteit van je systeem.

uTorrent biedt zorgeloos beheer van je bestandsuitwisseling met een overzichtelijk en informatief dashboard. Maar hoe vind je die torrentbestanden? Met de geïntegreerde feed, die jou suggesties aandraagt, bijvoorbeeld. Zo vind je eenvoudig een muziekstuk van een vriendin of wat digitale kunstwerkjes van je buurman. De files download je met meerdere tegelijk en de hoeveelheid beschikbare bandbreedte stel je zelf per download in.

uTorrent is verder spaarzaam met uitgebreide opties. Voor torrentclients met geïntegreerde randverschijnselen als converters en mediaplayers kun je beter terecht bij uTorrent’s grotere broers, zoals Vuze.

Misschien is uTorrent af en toe té Spartaans. Zo ontbreekt jammer genoeg de downloadplanner, die we wél zien in de Windows-versie van deze applicatie. Het agenderen van downloadactiviteiten is er dus niet bij voor Mac-bezitters.

uTorrent is wat er overblijft als je een willekeurige torrentclient ontdoet van alle overbodige functies. Deze downloadspartaan is dan ook lekker licht, maar tegelijkertijd zeer krachtig. Eenvoud, snelheid en controle zijn andere eigenschappen van deze torrentsoftware die je processor met rust laat.

Wet - en regelgeving aangaande het downloaden en verspreiden van auteursrechtelijk beschermd materiaal verschilt per land. Softonic herinnert je eraan dat illegaal gebruik van deze software mogelijk strafbaar is en raadt onrechtmatig gebruik af.

Meeste downloads File Sharing & Peer to Peer voor mac

uTorrent

Download

uTorrent 1.8.7-build-43796

Beoordelingen about uTorrent

  • door Anonymous

    Nostalgie en inderdaad vederlicht. Gebruikte in Windows altijd uTorrent en gebruik de mac versie al vanaf beta. Heb ook andere geprobee Meer

Promotie×